6 saker att göra innan vintern

Som jag har berättat är jag ett stort fan av listor. Jag gillar att förbereda mig inför framtiden genom att skriva ner det som ska göras och sedan bocka av sakerna en efter en. Nu har jag kommit till min vinterlista (som är ganska spretig).

Du kanske hittar saker där du vill stjäla och lägga in i din egen vinterlista. Det är naturligtvis fritt fram.

1. Fortsätt träna 2-3 ggr i veckan

Jag ska inte stanna upp med träningen bara för att det blir mörkt och det inte är lika lätt att ge sig ut att springa. Gymkortet ska användas fleragånger i veckan.

2. Julhandla före lucia

Det här har jag aldrig lyckats med. Likt alla andra stångas jag i butikerna dagarna före jul. Svär och svettas. I år ska alla paket vara i min garderob före den 13:e december.

3. Köp riktiga kläder

Ofta kan jag gå genom vintern i sneakers och frysa. Sen börjar det bli vår, tänker jag, och det är liksom ingen mening att köpa en vinterkänga. I år blir det ändring på det redan i november.

4. Gör en budget för december-januari

Det är vanligt att mitt bankkonto är rätt tomt efter jul och nyårshelgen. Sedan kommer det som en chock att hela januari är kvar. Det ska jag ändra på i år (vilket resulterar i en ny lista kanske – ett appendix)

5. Ring de där samtalen

Man har inte tid att träffa alla man bryr sig om under julhelgen. Släkt som bor på andra ställen – kompisar som har fullt upp med sitt. I år ska jag ringa och prata med de som är viktiga mellan pepparkakorna.

6. Vara för mig själv

Det är sällan man får tid att fundera på var man vill med sitt liv. Det ska jag göra i vinter. Jag ska slippa bruset och vara för mig själv och fundera på vad jag vill med nästa år. Vad är nästa steg i karriären, i privatlivet?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s